Vier je kinderfeestje op Pony-centrum Koopman!

Ben je binnenkort jarig? Geef je feestje dan bij ons op het pony-centrum. Je kunt kiezen uit twee soorten feestjes:
Rijden op een pony of paard, of met de huifkar het bos in.

  1. Rijden op een pony of paard

    Dit feestje is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Heb je weinig of geen rijervaring, dan is dat geen enkel probleem. Je komt met al je uitgenodigde vriendjes een kwartier eerder dan de afgesproken tijd. We gaan eerst kennismaken met de instructrice die het feestje begeleidt. Daarna gaan we veiligheidshelmen passen, de pony's verdelen en eventueel de pony's poetsen en opzadelen. Daarna ga je gezellig met je groep ponyrijden en doen we wat bij jullie leeftijd en ervaring aansluit.
  2. Met de huifkar het bos in

    De huifkar is geschikt voor alle leeftijden. We gaan de pony poetsen en voor de wagen spannen. Daarna gaan we heerlijk een uurtje rijden over de Veluwe. De jarige mag voorin zitten en wanneer de jarige het aandurft, mag hij of zij ook zelf de pony besturen.

Na een gezellig uurtje ponyrijden of met de huifwagen op stap te zijn geweest bieden wij de mogelijkheid om in de kantine te blijven eten. Wij zorgen dan dat de tafel gedekt staat, zodat jullie zo kunnen aanschuiven om te eten en natuurlijk gezellig na te praten.

Menu A: Frieten, kroket, frikadel of kaassoufflé, frietsaus en een glas ranja.

Menu B: Poffertjes, poedersuiker, een glas ranja en een waterijsje.

In onze kantine ligt een speciale feestfolder klaar. Als je een afspraak voor je feestje wilt maken, kun je ons bellen.